Menyen vår er sesongbasert med beste tilgjengelig råvarer.  

Kombiner menyen selv eller velg en CHEF’S MENU. 

Kombinerer du menyen selv, anbefaler vi 2-3 retter med en av rettene som hovedrett.

CHEF’S MENU 3-retters – 595,- per person. Vinpakke 549,- per person.

CHEF’S MENU 5-retters – 695,- per person. Vinpakke  649,- per person

CHEF’S MENU 7-retters – 895,- per person. Vinpakke 849,- per person.

 

SMAKS RETTER FRA KJØKKENET


Mini Cæsar salat 165,-

Med italiensk høst trøffel, kylling skinn og lagret parmesan

Gluten (hvete), melk, sennep og egg


Lun  Frøya laks 175,-

Med brunet soya smør og koriander spirer

Fisk og soya


Blåskjell «cappuccino»  145,-

Med erter og vårløk

Melk, bløtdyr, sulfitt og soya


Stekte kamskjell fra Frøya 230,-

Med blomkålkrem, sitron og hasselnøtt smør

Bløtdyr, melk, hasselnøtt og soya


Stekte kveite og jordskokk 230,-

Med friske vekster og kylling sjy

Fisk, sulfitt og  soya


Bakt torsk

Med grønnkål og steinsopp smørsaus

175,-

Som hovedrett med potetkrem og rosenkålsalat

350,-

Fisk, soya, sulfitt og melk


Andebryst

Med potetkrem og kryddersjy

195,-

Som hovedrett med rosenkålsalat

390,-

Sulfitt, melk og soya


Norske oster 135,-

Med tomatsyltetøy fra Wiig , og hjemmelagde ostekjeks

Melk, gluten(hvete) og egg


Eple og ferskost 100,-

Med ferskost krem, eplesirup, eple sorbet og hvit sjokolade

Melk, gluten(hvete) og egg


Bank sjokolade 120,-

Med hasselnøtt is og salt karamell

Melk, gluten(hvete), egg og hasselnøtter